» »

Ceremoniemeester

Een ceremoniemeester is iemand die op de mooiste dag van uw leven de regie in handen neemt, u kunt dit over laten aan familie of vrienden…maar waarom geen professional die hier ervaring mee heeft? Het inhuren van een professional als ceremoniemeester brengt vele voordelen met zich mee. U kunt uw bruiloft plannen zoals u wilt. Uw speciale dag vieren zoals u wilt, met vrienden en familie. Ontspannen. Feestelijk. Liefdevol. Uw professionele ceremoniemeester maakt een onbezorgde dag voor u en al uw gasten mogelijk.

Het coördineren zullen wij doen vanaf uw eigen draaiboek. Wij kunnen u ook helpen bij het opstellen van een draaiboek, dan zetten we samen de puntjes op de i.Zodra we een overeenstemming hebben, gaan we direct aan de slag. We informeren alle leveranciers van de dag over hun contactpersoon en we controleren meteen of alles nog conform afspraak geleverd zal worden.

Uw gasten kunnen daarnaast ook bij ons terecht voor speciale wensen: Odes aan het bruidspaar. Op de dag zelf zal de coördinatie dan volledig in handen zijn van Golden Compass Events en zullen wij het aanspreekpunt zijn voor: de visagie, bloemist, stylist, kapper, catering etc.

Wij zullen er voor zorgen dat alles perfect verloopt.