» »

Full Service

ceremonie

Trouwdag organiseren in regio Rotterdam

Uw trouwdag moet de mooiste dag van uw leven worden. Deze dag moet daarom tot in de puntjes zijn geregeld. Golden Compass Events regelt dit graag voor u, zodat u als bruidspaar ontspannen naar deze dag kan toeleven. Golden Compass Events biedt de wedding all- in service, wat betekent dat wij alles naar uw wensen regelen. Hierdoor kunt u optimaal kan genieten van de aanloop naar uw trouwdag. Wij weten namelijk uit ervaring dat het organiseren van uw bruiloft een hele klus kan zijn.

Goede service en persoonlijke begeleiding bij organisatie trouwdag

Golden Compass Events streeft tijdens het organiseren van uw trouwdag naar perfectie, waardoor u het beste van het beste kunt verwachten. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen wij alle ins en outs goed met u doornemen, zodat wij daar gedurende het voorbereidingstraject profijt van zullen hebben. In het voorbereidingstraject zal er regelmatig contact zijn tussen het bruidspaar en ons en wij zullen u adviseren waar nodig. Creativiteit en orginaliteit staat hoog bij ons in het vaandel en ook streven wij naar kwaliteit en maatwerk. Er zal niets worden gedaan wat niet uw smaak is, waardoor de regie in uw handen blijft.

Natuurlijk is het bij Golden Compass Events ook mogelijk (een deel van) uw bruiloft aan ons over te laten. Wij kunnen onderdelen als het aanvragen van vergunningen en het inhuren van catering of een fotograaf regelen. U kunt zelf bepalen bij welke stappen u hulp nodig heeft.

Golden Compass Events zorgt ervoor dat u een top bruiloft en een onvergetelijke trouwdag zult beleven en dat u zonder stress naar deze mooie dag kunt toe leven.