Onze diensten

GC Events is een evenementenbureau dat bestaat uit een enthousiast team van jonge professionals met kennis en passie voor het vak. Wij zijn gevestigd in Vlaardingen, maar opereren door het hele land. Ons evenementenbureau biedt uitkomst voor het organiseren van vele uiteenlopende evenementen. 

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Om het onvergetelijk te maken, moet u er veel tijd in stoppen. Een evenement laten organiseren brengt dan ook vele voordelen met zich mee. 

Wij zorgen voor de organisatie en alles daaromheen. Dit allemaal terwijl u heerlijk geniet van de ontspannen aanloop naar uw evenement. Als u op de dag zelf aankomt, hoeft u alleen nog maar te genieten met uw gasten.

Natuurlijk is het bij GC Events ook mogelijk om een deel van uw evenement aan ons over te laten. U kunt zelf bepalen bij welke stappen u hulp nodig heeft. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat alles perfect verloopt.

Elementen

Hier kunt u een aantal elementen vinden waar wij u bij kunnen helpen bij de organisatie van uw evenement.

Neem nu vrijblijvend contact op, zodat we samen kunnen kijken hoe we u op de beste manier kunnen helpen bij de organisatie van uw evenement.

Catering

Een privé feestje, een zakelijke lunch of een high-tea, wij verzorgen de catering voor u, zodat u onbezorgd kunt genieten met uw gasten.

Catering Hapjes e1577707865740

Locatie

Of het nu gaat om een leuke locatie voor een barbecue, een plek voor een vergadering of een locatie voor uw verjaardagsfeest, GC Events zoekt deze ruimte voor u.

GC Events Evenementenbureau

Fotograaf

Wilt u uw evenement vastleggen, zodat u op een later moment nog eens kunt nagenieten en uw speciale dag kunt herbeleven?

GC Events Evenementenbureau

Muziek

Of u nu een band of een dj wilt, wij kunnen u helpen met het regelen van de muziek bij uw volgende feest of bijeenkomst.

GC Events Evenementenbureau

Entertainment

GC Events kan u helpen met verschillende vormen van entertainment voor uw evenement.

GC Events Evenementenbureau