» »

Babyshower

[rev_slider babyshow]

Top Babyshower laten organiseren in Regio Rotterdam?

Een nieuw wondertje is in aantocht. Een nieuw leven wordt verwacht; u wordt moeder, oma, trotse  tante of een beetje tante omdat je beste vriendin een kindje krijgt. Één ding is zeker, we kunnen dit niet zomaar voorbij laten gaan. Er zijn verschillende opties: babyshowers kunnen in het begin-stadium worden georganiseerd om kenbaar te maken of het een jongen of een meisje wordt ….. een spannend moment voor iedereen.

 

Wanneer is het tijd voor een babyshower?

Er zijn verschillende opties voor het organiseren van een babyshower. Babyshower’s kunnen plaatsvinden in het begin stadium. Dit gebeurt vaak om kenbaar te maken of de nieuwe spruit een jongen of een meisje wordt. Dit moment is heel speciaal en zien we steeds vaker terug als viering in de zwangerschap.

Een babyshower organiseren kan ook later in de zwangerschap plaatsvinden als verrassing, groot of klein, met spellen of gezellig samen met iedereen aan de thee. Iedere babyshower is uniek op zijn eigen manier.

Golden Compass Events denkt graag met u mee over een origineel, ludiek of gezellig samen zijn,

Waarom een babyshower laten organiseren?

Een babyshower laten organiseren brengt vele voordelen met zich mee. U kunt er voor kiezen de babyshower thuis te laten plaatsvinden, maar er zijn ook ontzettend veel leuke gelegenheden buitenshuis. Golden Compass Events beschikt over een database met allerlei leuke en verrassende locaties.

Door Golden Compass Events uw babyshower te laten organiseren wordt het voor u een stuk rustiger in de aanloop naar de babyshower u kunt zich volledig richten op uw cadeau en ontspannen de datum t gemoed gaan.  Wij verzorgen indien u dit wenst de volledige catering, alle hapjes en drankjes worden door u uitgekozen en wij leveren dit af, verder zorgen we voor genoeg stoelen, aankleding, een fotograaf, invulling alles wat u nodig heeft.

Naast onze spullen, catering en aankleding kunt u het zich zelf ook makkelijk maken door gebruik te maken van personeel, zo hoeft u zelf niet steeds iedereen te voorzien van drank en alles wordt aan het einde van uw babyshower weer keurig opgeruimd.

Alles naar uw smaak! Samen zullen we het leukste concept uitwerken. Ons creatieve team staat geheel tot uw beschikking om uw ideeën te realiseren.

Vraag nu, vrijblijvend uw offerte aan.

 

  13090195_1195092203834891_305532008_n DSC02157 DSC02280 DSC03006 babyshower hapjesbabyshower hapjes jongenbabyshower DSC05599DSC06010