» »

Jubileum

[rev_slider Jubileum]


Een uniek jubileum feest organiseren in Regio Rotterdam.

Bent u 50 geworden? 15, 25 of 30 jaar getrouwd? Dit soort jubileums kunt u niet zomaar voorbij laten gaan.

Een jubileum is iets speciaals, iets unieks… Dat vraagt om speciale aandacht. Golden Compass Events geeft uw jubileum deze speciale aandacht

 

Jubileum feest in alle soorten en maten.

Romantisch samen of met de hele familie.

Een jubileum kunt u op vele manieren vieren. U wilt bijvoorbeeld een weekendje weg en u wilt de en u wilt de dagbesteding ingevuld hebben? Wij vragen zorgvuldig wat uw interesses liggen, gaan op onderzoek en wijzen uw de weg langs de mooiste bezienswaardigheden of uitstapjes. Golden Compass Events organiseert uw jubileum zo, dat als u aankomt u alleen nog maar hoeft te genieten.

Bent u meer iemand die uw jubileum wilt vieren door het geven van een feest? Uiteten? Ook dit is geen probleem. Een feest groot of klein, gezellig thuis of op een bijzondere locatie? Thuis en op locatie zorgen wij voor de aankleding, catering, privé kok, muziek, alles wat uw wensen mogen zijn.

U vraagt, wij organiseren.

Heeft u nog geen idee over de invulling? Ons creatieve team staat voor uw klaar om samen met u verrassende concepten te bedenken.

Waarom uw jubileum professioneel laten organiseren?

Gedrevenheid en passie maken een evenement succesvol. Onze gedrevenheid en passie maken uw jubileum-evenement bijzonder.

Een jubileum laten organiseren brengt vele voordelen met zich mee. Bij de organisatie komt veel kijken. Zo bent u als u, uw jubileum laat organiseren niet steeds aan het communiceren met de reisorganisatie, de cateraar, de fotograaf, artiesten of andere ondernemers. Golden Compass Events is de contactpersoon. Zou houden wij u op de hoogte van alle communicatie en heeft u maar één duidelijke contactpersoon.

Golden Compass Events beschikt over zeer veel ervaring met het organiseren van een Jubileum. Zo weten wij precies welke paden wij moeten bewandelen en hoeft u niet opnieuw het wiel uit te vinden.

 

U vertelt ons uw wensen. Wij zetten dit om naar een jubileum op maat; samen vullen we de details in. Daarna geniet u van een ontspannen voorbereiding voor een uniek en onvergetelijk jubileum.

Vraag nu, vrijblijvend een offerte aan.