» »

Verjaardag

[rev_slider verjaar]

 

Verjaardagsfeest laten organiseren in regio Rotterdam?

Ben je binnenkort jarig en heb je eigenlijk geen tijd om een verjaardagsfeest te organiseren? Er komt namelijk heel veel kijken bij het plannen van een verjaardagsfeest, bijvoorbeeld: boodschappen doen, lekkere hapjes maken en de kamer versieren. Het feestelijke gevoel van jarig zijn verdwijnt hierdoor al snel en het liefst zou je het verjaardagsfeest door iemand anders laten organiseren. Golden Compass Events uit regio Rotterdam biedt de oplossing. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van feesten en partijen op maat, groot en klein. Wij toveren desgewenst bijvoorbeeld uw woonkamer om tot chill-out ruimte, compleet met moderne, originele cocktails en smakelijke hapjes.

Originele, exclusieve en onvergetelijke verjaardag

Golden Compass Events staat voor exclusiviteit. Jouw feest wordt uniek, volledig aangepast aan jouw wensen. Voor onze full-service organisatie is namelijk geen wens te gek. Wij nemen jou volledig de zorgen uit handen, waarbij jouw wensen onze inspiratie voor een onvergetelijk verjaardagsfeest zijn.

Surprise party organiseren?

Ook voor het organiseren van een surprise party ben je bij ons aan goede adres. Een surprise party kan thuis worden gevierd, maar op locatie is een stuk verrassender. Golden Compass Events biedt een breed scala aan mogelijkheden voor een onvergetelijke (surprise) verjaardag. Op een verjaardag hoort de jarige te stralen, of je dat nu zelf bent of degene die je wilt verrassen.