»

full service wedding

Author:  Golden Compass Events

Het is de mooiste dag van uw leven. U gaat trouwen en deze dag moet tot in de puntjes geregeld zijn. Golden Compass Events regelt dit graag voor u. Golden Compass Events heeft de wedding all- in service dit houdt in dat wij alles naar uw wensen regelen. Zodat u optimaal kan genieten van de aanloop naar uw grote dag. Wij weten namelijk uit ervaring dat het organiseren van uw bruiloft een hele klus kan zijn.

Golden Compass Events gaat voor beleving en genieten, alleen het beste van het beste wordt gepresenteerd, dit natuurlijk geheel in uw eigen smaak. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we alle ins en outs goed doornemen zodat we daar gedurende het voorbereidingstraject profijt van zullen hebben. In het voorbereidingstraject zal er regelmatig contact zijn en zullen wij u adviseren waar nodig.

 

Natuurlijk is het bij Golden Compass Events ook mogelijk om delen van uw bruiloft aan ons over te laten. Elementen zoals bijvoorbeeld alleen de vergunningen, catering of een fotograaf. U kunt hierdoor zelf bepalen waar u een stukje hulp bij nodig heeft

Golden Compass Events zorgt dat u een top bruiloft heeft en dat u zonder stress naar deze mooie dag kan toe leven.