»

zorg op maat

Author:  Golden Compass Events

Binnen de zorg zijn veel veranderingen gaande. Veranderingen die vaak samenhangen met bezuinigingen. Bezuinigingen in personeel waardoor de cliënt met feestdagen en/of vieringen geen leuke aangeklede borrel of lopend buffet meer krijgt. Omdat er gewoon geen personeel of kennis is om dit te realiseren. Golden Compass Events kan u hiermee van dienst zijn.

Golden Compass Events levert een full services pakket met leuke hapjes die zeker in de smaak zullen vallen; uiteraard voor een aantrekkelijke prijs. Wij organiseren alles: Buffetten, personeel en aankleding.

Dankzij onze ervaring weten we wat uw cliënten lekker vinden en kunnen eten en/of drinken. Golden Compass Events regelt dit ook voor uw personeel. Zo kan uw personeel van de afdeling Food & Beverage ook eens lekker meegenieten van bijvoorbeeld een Dag van de Verpleging of de nieuwjaarsborrel.

Onze prijzen zijn vergelijkbaar met uw eigen kostprijs. Doordat wij de totale organisatie van u kunnen overnemen kan uw personeel het eigen werk blijven doen. Hetgeen in de meeste gevallen hard nodig is. Onze ervaring heeft ons kennis van zaken en een netwerk opgeleverd zodat ook wij “zorg op maat” kunnen leveren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.