»

Personeel tijdens vakantie periode

IMG_2402IMG_2369IMG_2474personeel

¬†De vakantie periode en het personeel…

De vakantie periode is in zicht.. Veel personeel gaat op vakantie, zo waarschijnlijk ook binnen uw bedrijf!

Ieder jaar het zelfde probleem tijdens de vakantie periode? vanaf nu niet meer!

Een bekend probleem voor vele ondernemers. Meestal is het dat er gaten in het rooster vallen door teveel medewerkers die tegelijkertijd op vakantie gaan. Deze gaten zijn niet makkelijk te dichten met het schuiven van personeel.

Extra personeel aannemen speciaal voor de vakantie periode biedt hier in de uitkomst maar is niet ideaal. Dit zijn vaak onervaren medewerkers die weinig ervaring hebben in het invallen op locatie, daarnaast moet u deze personeelsleden aannemen voor een bepaalde periode en een x aantal uren. Wat voor u totaal niet gunstig is in het geval dat u het personeel even niet nodig heeft.

Wilt u ook wel de lusten, niet de lasten?

Bij Golden Compass Events Bieden wij u de uitkomst! Wij verhuren onze ZZp’ers binnen deze periode! Zo kunt u ons inhuren voor uren waar u zelf nog geen oplossing voor heeft kunnen vinden. Zo zit u niet met overbodige uren en slordig personeel.

Doordat Golden Compass Events een nog relatief klein bedrijf, en er geen grote instanties achter zitten; kunnen wij ons zelf verhuren voor normale prijzen, dit is voor beide partijen ideaal.

Welke functies kan Golden Compass Events invullen:

* Planner

* Receptioniste/ Front office medewerk(st)er

* Telefoniste

* Gastvrouw

* Medewerker Bediening (all Round Horeca+ Sociale Hygiene)

* Event Manager / Party planner

* Instellings- kok

* Cateringsmedewerk(st)er

* Barvrouw

* Promotors

* Medewerker spoelkeuken

Waar kunt u ons vinden?

Golden Compass Events is gevestigd in de mooie stad Schiedam. Wij bieden onze services aan in Rotterdam en omstreken. Zit u iets verder? Ook dit geen probleem!

Heeft u interesse? Of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken via mail: info@goldencompassevents.nl, telefonisch door te bellen met 0623419429 of via social media: GoldenCompassEvents

Mocht u wel interesse hebben maar ziet u de juiste functie er niet tussen staan….U altijd even contact met ons opnemen. Door ons brede netwerk kunnen wij u misschien helpen aan de juiste ZZP’er.

 

 

 

 

 

Share This Post: